Choco-pancakes met frambozen
Pannenkoek-hack: gebruik eens chocolademelk in het beslag. Bij deze choco-pancakes doen we nog wat frambozen voor een fruitige touch.
Aan de slag
Doe het meel, de bakpoeder en eventueel zout in een mengkom en roer door. Voeg al kloppend de chocolademelk toe, zodat er een glad beslag ontstaat. Voeg de eieren toe en klop erdoor.
Verhit een ½ el olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Schep 3 hoopjes beslag in de pan en bak de pancakes 4 min. Keer halverwege of als de bovenkant droog gebakken is. Neem uit de pan en hou warm. Bak nog 9 pancakes (per 4 personen) met de rest van het beslag.
Leg op elk bord een stapeltje van 3 pancakes. Verdeel de frambozen erover.
Choco-pancakes met frambozen
Pannenkoek-hack: gebruik eens chocolademelk in het beslag. Bij deze choco-pancakes doen we nog wat frambozen voor een fruitige touch.
null personen
370 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Doe het meel, de bakpoeder en eventueel zout in een mengkom en roer door. Voeg al kloppend de chocolademelk toe, zodat er een glad beslag ontstaat. Voeg de eieren toe en klop erdoor.
Verhit een ½ el olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Schep 3 hoopjes beslag in de pan en bak de pancakes 4 min. Keer halverwege of als de bovenkant droog gebakken is. Neem uit de pan en hou warm. Bak nog 9 pancakes (per 4 personen) met de rest van het beslag.
Leg op elk bord een stapeltje van 3 pancakes. Verdeel de frambozen erover.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
250 g volkorentarwemeel
1 el bakpoeder
325 ml chocolademelk zonder toegevoegde suiker
2 middelgrote scharreleieren
2 el milde olijfolie
225 g verse frambozen