Kaasplank-fondue
bewaar
bewaar

Kaasplank-fondue

Je favoriete kaasjes van de kaasplank, maar dan in de fondue. Maak met behulp van de serveertoren een boom voor de dips om samen te delen. Extra gezellig!

40 min. bereiden / 10 min. oventijd

13 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Halveer de snoeppaprika’s in de lengte. Snijd de romanesco in roosjes en het stokbrood in blokjes van 2 cm. Prik de stukjes snoeppaprika, de romanesco, het brood, de snoeptomaatjes en bloemkool met de cocktailprikkers op de serveertoren.

Maak de kaasfondue met de wijn volgens de aanwijzingen op de verpakking in de fonduepan. Leg de losse kaasjes in de kaasfondue. Bak 5-10 min. in de oven tot de kaasjes zacht zijn, maar niet helemaal gesmolten.

Haal de kaasfondue uit de oven en hou warm op het warmhoudplaatje.

algemeenLaat je gasten weten dat je cocktailprikkers hebt gebruikt.
serveertipAls je geen serveertoren hebt, serveer de rauwkost dan in een mooie kransvorm.
bereidingstipGebruik een kaasplankje (AH Excellent) voor in de kaasfondue.
serveertipMaak individuele kaasfondue in bladerdeegragoutbakjes.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kaasplank-fondue

Je favoriete kaasjes van de kaasplank, maar dan in de fondue. Maak met behulp van de serveertoren een boom voor de dips om samen te delen. Extra gezellig!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig