Lente-laagjessalade
bewaar
bewaar

Lente-laagjessalade

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Peultjes schoonmaken en in pan met ruim kokend water en zout in 3-4 min. beetgaar koken. In vergiet onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Bladeren van lollo rosso en little gem wassen en droogdeppen of in slacentrifuge droogslingeren. Lollo rosso-bladeren in stukken scheuren. In slaschaal laagjes maken van de verschillende sla- en groentesoorten, elk laagje besprenkelen met wat dressing. Bruschetta erover verdelen. Lekker bij geroosterd vlees, kip of vis.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lente-laagjessalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig