Zoetzure tilapia uit de wok
Aan de slag
Noedels koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Ananasstukjes laten uitlekken en halveren. Visfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Vis ca. 4 minuten voorzichtig bakken, uit wok scheppen en warmhouden. Ui en paprika in achtergebleven olie al omscheppend ca. 5 minuten bakken. Ananas laatste minuut meebakken. Vis en woksaus en ca. 2 minuten meewarmen, voorzichtig omscheppen. Noedels serveren met tilapiawokschotel.
Zoetzure tilapia uit de wok
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Noedels koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Ananasstukjes laten uitlekken en halveren. Visfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Vis ca. 4 minuten voorzichtig bakken, uit wok scheppen en warmhouden. Ui en paprika in achtergebleven olie al omscheppend ca. 5 minuten bakken. Ananas laatste minuut meebakken. Vis en woksaus en ca. 2 minuten meewarmen, voorzichtig omscheppen. Noedels serveren met tilapiawokschotel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 zak woknoedels
1 rode ui
1 zak papika's
1 blikje ananasstukjes op eigen sap
2 schaaltjes tilapiafilet
3 eetlepels zonnebloemolie
1 fles woksaus sweet & sour
Dit heb je nodig
wok