Snelle paté brûlée
Aan de slag
Roompaté mengen met cognac en vul er lage schaaltjes of Chinese soeplepels mee. Strijk de bovenkant glad en strooi er een laagje basterdsuiker over. Laat de paté in de koelkast door en door koud worden. Schuif de schaaltjes of lepels vlak voor het serveren onder een hete grill en laat het suikerlaagje karameliseren.
Snelle paté brûlée
voorgerecht
null porties
0 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Roompaté mengen met cognac en vul er lage schaaltjes of Chinese soeplepels mee. Strijk de bovenkant glad en strooi er een laagje basterdsuiker over. Laat de paté in de koelkast door en door koud worden. Schuif de schaaltjes of lepels vlak voor het serveren onder een hete grill en laat het suikerlaagje karameliseren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
0 roompaté
1 scheutje cognac
0 donkere basterdsuiker
Dit heb je nodig
lage minischaaltjes (ca. 5 cm doorsnede) of porseleinen Chinese soeplepels