Zalmwraps
Arriba! Deze Mexicaanse wraps rol je zo in elkaar. Je hoeft alleen even de courgettes te bakken.
Aan de slag
Snijd de courgette in blokjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de courgette 3 min. Schep de mix met het water door de courgette en laat het ca. 5 min onafgedekt koken.
Snijd de avocado overlangs doormidden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in plakjes. Leg de avocado op de rucola op een bord en verdeel de yoghurtdressing erover.
Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Beleg met de gerookte zalm. Schep het courgettemengsel erop en rol de tortilla op. Serveer de wraps met de salade.
Zalmwraps
Arriba! Deze Mexicaanse wraps rol je zo in elkaar. Je hoeft alleen even de courgettes te bakken.
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de courgette in blokjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de courgette 3 min. Schep de mix met het water door de courgette en laat het ca. 5 min onafgedekt koken.
Snijd de avocado overlangs doormidden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in plakjes. Leg de avocado op de rucola op een bord en verdeel de yoghurtdressing erover.
Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Beleg met de gerookte zalm. Schep het courgettemengsel erop en rol de tortilla op. Serveer de wraps met de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 courgettes
2 el zonnebloemolie
40 g burrito seasoning mix
250 ml kraanwater
1 avocado
75 g rucolaslamelange
6 el yoghurtdressing
4 tortillawraps
200 g gerookte zalmfilet