Garnalenragout met witbrood
bewaar
bewaar

Garnalenragout met witbrood

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Sjalotten pellen en snipperen. Broccoli in kleinere roosjes verdelen. Broccoli in 4 min. beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. In braadpan boter verhitten. Sjalot 1 min. smoren, bloem toevoegen en tot bal roeren. Finesse toevoegen en glad roeren. Saus 2 min. zacht laten koken. Broccoli en garnalen erdoor roeren en door en door verwarmen. Brood roosteren. Saus op smaak brengen met zout en peper. Brood over vier borden verdelen. Garnalenragout erop scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Garnalenragout met witbrood

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig