Gebakken kabeljauw in pittige olijfolie
bewaar
bewaar

Gebakken kabeljauw in pittige olijfolie

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Tomaten wassen, in plakjes snijden en met dressing mengen. Kabeljauw met mespunt zout bestrooien. Knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijn snijden. Peterselie fijnhakken. In koekenpan olie met knoflook en rode peper zacht verhitten. Kabeljauw toevoegen en in 8 min. gaar bakken. Vis uit pan nemen en peterselie door bakvet roeren. Bakvet over vis schenken. Vis met tomatensalade en brood serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken kabeljauw in pittige olijfolie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig