Lamsgebraad uit de oven
bewaar
bewaar

Lamsgebraad uit de oven

5 min. bereiden / 40 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Stukken lamsvlees inwrijven met mosterd en naast elkaar in ingevette ovenschaal leggen. Tijm, zout en peper naar smaak erover strooien. Boter erover schenken en sinaasappelsap langs rand op bodem van schaal schenken. In midden van oven lamsgebraad in 35-45 min. bruinbraden. Vlees halverwege keren en vocht erover lepelen. Lekker met couscous of gele rijst en broccoli.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lamsgebraad uit de oven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig