Biefstuk met pepersaus
Aan de slag
Aardappels schillen, en in water met beetje zout in 20 min. gaarkoken. Sperziebonen schoonmaken (niet halveren). In pan water aan de kook brengen en bonen 8 min. koken. Bonen afgieten. Oven op 200 °C voorverwarmen. Van bonen bundeltjes maken en met ontbijtspek omwikkelen. In andere pan rest olie verhitten. Stukjes biefstuk 4 min. bakken. Sperziebonen op bakplaat van oven leggen en 2-3 min. in oven verwarmen. Halverwege omdraaien. Pepersaus bij biefstuk doen en 1 min. verwarmen. Aardappels met groenten en biefstuk serveren.
Biefstuk met pepersaus
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, en in water met beetje zout in 20 min. gaarkoken. Sperziebonen schoonmaken (niet halveren). In pan water aan de kook brengen en bonen 8 min. koken. Bonen afgieten. Oven op 200 °C voorverwarmen. Van bonen bundeltjes maken en met ontbijtspek omwikkelen. In andere pan rest olie verhitten. Stukjes biefstuk 4 min. bakken. Sperziebonen op bakplaat van oven leggen en 2-3 min. in oven verwarmen. Halverwege omdraaien. Pepersaus bij biefstuk doen en 1 min. verwarmen. Aardappels met groenten en biefstuk serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
750 g aardappels
700 g sperziebonen
100 g ontbijtspek
4 eetlepels zonnebloemolie
2 schaaltjes biefstuk met pepersaus