Aubergine met champignon en tomaat
bewaar
bewaar

Aubergine met champignon en tomaat

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de aubergines in grote dobbelstenen, leg ze in een vergiet, bestrooi ze ruim met zout en laat ze 15 minuten staan. Spoel het zout van de aubergineblokjes en dep ze droog met keukenpapier. Roer de aubergine om met de tijm, rode wijn, 4 el olijfolie en de knoflook. Laat nog 5 minuten staan. Rijg nu om en om een blokje aubergine, een champignon en een cherrytomaat aan een stokje. Strijk de spiezen met een kwastje in met olijfolie en bestrooi ze ruim met peper en zout. Grill ze 6-8 minuten tot ze bruin zijn en de tomaatjes gepoft. Keer de spiezen tijdens het grillen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aubergine met champignon en tomaat

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig