Chocoladefondue (basisrecept)
Met deze basis voor chocoladefondue kun je alle kanten op. Dip er in wat jij het lekkerst vindt, van koekjes tot marshmallows en van fruit tot stukjes croissant.
Aan de slag
Breek de chocolade in stukken en doe in een hittebestendige kom. Zet de kom op een pan met een laagje kokend water (de kom mag het water niet raken). Laat de chocolade zo (au bain-marie) al roerend smelten.
Verdeel ondertussen het fruit en de marshmallows over een schaal. Snijd de broodjes in 4 stukken en leg erbij.
Roer heel langzaam de melk bij de chocolade terwijl je roert met een garde. Schenk de chocolade over in een kom of een fonduepan en zet op de schaal.
Chocoladefondue (basisrecept)
Met deze basis voor chocoladefondue kun je alle kanten op. Dip er in wat jij het lekkerst vindt, van koekjes tot marshmallows en van fruit tot stukjes croissant.
nagerecht
null personen
500 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breek de chocolade in stukken en doe in een hittebestendige kom. Zet de kom op een pan met een laagje kokend water (de kom mag het water niet raken). Laat de chocolade zo (au bain-marie) al roerend smelten.
Verdeel ondertussen het fruit en de marshmallows over een schaal. Snijd de broodjes in 4 stukken en leg erbij.
Roer heel langzaam de melk bij de chocolade terwijl je roert met een garde. Schenk de chocolade over in een kom of een fonduepan en zet op de schaal.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
150 g pure chocolade 58%
50 g aardbeien
50 g pitloze druiven
50 g marshmallows
50 g bramen
2 mini melkbrioches
200 ml volle melk