Biefstuk-tomaatspiesen
Aan de slag
In pan worteltjes en peultjes in 14 min. gaarkoken. Aardappelpuree volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron verwarmen. Biefstuk in blokjes van 2 cm snijden en met zout en peper op smaak brengen. Tomaatjes wassen. Om en om biefstuk en tomaatjes aan prikker steken. In koekenpan margarine verhitten champignons 3 min. bakken. In koekenpan kruidenboter (uit verpakking) met olie verhitten. Prikkers aan beide kanten 1-2 min. bakken. Puree met gebakken champignons mengen en over vier borden verdelen. Met groenten en biefstukspiesen serveren.
Biefstuk-tomaatspiesen
hoofdgerecht
null personen
400 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In pan worteltjes en peultjes in 14 min. gaarkoken. Aardappelpuree volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron verwarmen. Biefstuk in blokjes van 2 cm snijden en met zout en peper op smaak brengen. Tomaatjes wassen. Om en om biefstuk en tomaatjes aan prikker steken. In koekenpan margarine verhitten champignons 3 min. bakken. In koekenpan kruidenboter (uit verpakking) met olie verhitten. Prikkers aan beide kanten 1-2 min. bakken. Puree met gebakken champignons mengen en over vier borden verdelen. Met groenten en biefstukspiesen serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 zak worteltjes & peultjes
1 pak aardappelpuree
1 schaaltje biefstuk
1 bakje cherrytomaatjes
2 eetlepels margarine
1 schaaltje gesneden kastanjechampignons
1 eetlepel olie
Dit heb je nodig
satéstokjes