Wraps met Griekse gyrossalade en witte rijst
bewaar
bewaar

Wraps met Griekse gyrossalade en witte rijst

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak hierin de gyrosreepjes in 3 minuten bruin. Voeg de ui en courgette toe en bak ze 5 minuten mee, schep af en toe om. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper.

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep hem vervolgens door de gyrosreepjes. Houd de rijst met het vlees warm op laag vuur.

Prik een gaatje in de verpakking van de tortilla's en verwarm ze 30 seconden op vol vermogen (700 watt) in de magnetron.

Besmeer de tortilla's dun met 4 el knoflooksaus. Verdeel de andijvie over de tortilla's en schep het gyros-rijstmengsel erop. Bestrooi met de kaas en olijfringetjes.

Rol de tortilla's strak op en serveer ze direct. Geef de rest van de knoflooksaus erbij als dip.

algemeenVervang voor een viswrap de gyrosreepjes door twee blikjes uitgelekte tonijn (naturel of in olijfolie) of gerookte makreel en de andijvie door beetgare sperziebonen.
algemeenMet wraps kunt u eindeloos variëren. Door ze te verwarmen, worden ze soepel en laten ze zich gemakkelijk vullen en oprollen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wraps met Griekse gyrossalade en witte rijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig