Citroentagliatelle met zalm en garnalen
Waan je op een terrasje aan de Italiaanse kust met deze supersnelle pasta met zalm en garnalen.
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de broccoliroosjes in water met een beetje zout in 5-7 min. beetgaar.
Schep de garnalen en de zalmsnippers in een grote kom. Pers de citroen uit en roer het citroensap en de crème fraîche erdoor. Breng de saus op smaak met peper en zout. Schep de hete pasta en de broccoli door de saus.
Snijd de olijven in plakjes. Snijd de peterselie fijn. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de olijven en de peterselie.
Garnalen pellen
Instructievideo - 00:36 min.
Citroentagliatelle met zalm en garnalen
Waan je op een terrasje aan de Italiaanse kust met deze supersnelle pasta met zalm en garnalen.
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de broccoliroosjes in water met een beetje zout in 5-7 min. beetgaar.
Schep de garnalen en de zalmsnippers in een grote kom. Pers de citroen uit en roer het citroensap en de crème fraîche erdoor. Breng de saus op smaak met peper en zout. Schep de hete pasta en de broccoli door de saus.
Snijd de olijven in plakjes. Snijd de peterselie fijn. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de olijven en de peterselie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
500 g verse tagliatelle
600 g broccoliroosjes
125 g Hollandse garnalen
200 g zalmsnippers
½ citroen
125 ml crème fraîche
2 el zwarte olijven zonder pit
1 el peterselie