Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
bewaar
bewaar

Koolvis met 'blote billetjes in het gras'

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Koolvisfilet laten ontdooien. Peterselie fijn snijden. Vis bestrooien met zout en peper naar smaak. In koekenpan 2 el olie verhitten. Vis in pan leggen. Op matig vuur in ca. 8 min. gaar laten worden. Tussentijds een keer keren. Ondertussen rest olie in pan verhitten en hierin snijbonen 3 min. bakken. Een van twee potten witte bonen afgieten. Met andere pot bonen met vocht aan pan toevoegen en 3 min. laten koken. 'Blote billetjes in het gras' op smaak brengen met zout, peper, mosterd en peterselie. Hollandaisesaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. 'Blote billetjes in het gras' over 4 borden verdelen, gebakken visfilet erop leggen en saus erover scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koolvis met 'blote billetjes in het gras'

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig