Ratatouille met entrecote
bewaar
bewaar

Ratatouille met entrecote

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Schep 2 fijngesneden tenen knoflook om met de naaldjes van 2 takjes rozemarijn en 2 el olie en breng op smaak met peper en zout. Marineer de entrecotes hierin.

Verhit 2 el olie in een braadpan en fruit de rode ui, de rest van de knoflook en paprika tot ze lichtbruin kleuren. Schep er de courgette, tomaat en de naaldjes van 1 takje rozemarijn bij. Breng de ratatouille zachtjes aan de kook en laat 10 min. op laag vuur doorkoken.

Verhit de grillpan. Neem de entrecotes uit de marinade en wrijf de naaldjes en knoflook eraf met keukenpapier. Gril het vlees 4 min. Keer na 2 min. (vanbinnen mag het vlees rood zijn). Breng de ratatouille op smaak met de azijn en peper en zout. Lekker met brood of aardappelpuree (zie recept elders op ah.nl/allerhande).

algemeenU kunt de rest van de rozemarijn aan een touwtje laten drogen en 2 maanden bewaren om in een volgende ratatouille of stoofschotel te gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ratatouille met entrecote

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig