Gemengde gegrilde salade
Aan de slag
Voor dressing in kommetje 3 el olijfolie, azijn, knoflook, kruiden en naar smaak zout en peper door elkaar kloppen. Tot gebruik op kamertemperatuur bewaren.
Paprika en courgette met olie bestrijken, op goed ingevette grilltopper uitspreiden en grillen tot stukken gelijkmatig bruin zijn. Groenten keren en andere kant ook gelijkmatig bruin grillen. Groenten in schaal scheppen. Uien en champignons met olie bestrijken, op dezelfde wijze grillen en ook in schaal scheppen. Dressing over groenten schenken en alles goed door elkaar scheppen. Smaken minimaal 15 min. laten intrekken. Lekker bij mediterraan gekruide gerechten.
Gemengde gegrilde salade
bijgerecht
null personen
175 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Voor dressing in kommetje 3 el olijfolie, azijn, knoflook, kruiden en naar smaak zout en peper door elkaar kloppen. Tot gebruik op kamertemperatuur bewaren.
Paprika en courgette met olie bestrijken, op goed ingevette grilltopper uitspreiden en grillen tot stukken gelijkmatig bruin zijn. Groenten keren en andere kant ook gelijkmatig bruin grillen. Groenten in schaal scheppen. Uien en champignons met olie bestrijken, op dezelfde wijze grillen en ook in schaal scheppen. Dressing over groenten schenken en alles goed door elkaar scheppen. Smaken minimaal 15 min. laten intrekken. Lekker bij mediterraan gekruide gerechten.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
5 eetlepels olijfolie
1 eetlepel balsamicoazijn
2 teentjes knoflook
3 eetlepels verse Italiaanse kruiden
2 rode paprika's
2 kleine courgettes
2 kleine rode uien
12 kastanjechampignons
Dit heb je nodig
barbecue
grilltopper