Snackgroenten
Aan de slag
Doe de komkommer, bleekselderij, paprika, wortel en cherrytomaten in een bakje.
Meng voor de dip het sinaasappelsap met de mosterd en olie. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Roer goed door en serveer bij de groenten.
algemeenDeze snackgroenten zijn ook handig om mee te nemen voor onderweg. Doe de
groenten en dip apart van elkaar in vershouddoosjes.
Groente in de lengte snijden
Instructievideo - 00:45 min.
Snackgroenten
null personen
375 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de komkommer, bleekselderij, paprika, wortel en cherrytomaten in een bakje.
Meng voor de dip het sinaasappelsap met de mosterd en olie. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Roer goed door en serveer bij de groenten.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
½ komkommer
1 stengel bleekselderij
½ rode paprika
5 wortels
10 cherrytomaten
3 el sinaasappelsap
1 el grove mosterd
2 el olie