Rijst met amandelen en rozijnen
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de uien en snijd de helften in zeer dunne reepjes. Verhit de boter in een pan en bak de reepjes ui in 10 minuten goudbruin. Roer de garam masala erdoor. Meng de uien met de rijst. Rooster de amandelen in een pan met anti-aanbaklaag op middelhoog vuur in 2 minuten goudbruin. Hak ze grof en meng ze met de rozijnen door de rijst. Lekker bij de Garnalencurry (zie recept op ah.nl).
Rijst met amandelen en rozijnen
bijgerecht
null personen
330 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de uien en snijd de helften in zeer dunne reepjes. Verhit de boter in een pan en bak de reepjes ui in 10 minuten goudbruin. Roer de garam masala erdoor. Meng de uien met de rijst. Rooster de amandelen in een pan met anti-aanbaklaag op middelhoog vuur in 2 minuten goudbruin. Hak ze grof en meng ze met de rozijnen door de rijst. Lekker bij de Garnalencurry (zie recept op ah.nl).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
250 g basmatirijst
2 uien
20 g boter
1 tl garam masala
30 g garneeramandelen
30 g blanke rozijnen