Spinazie, knoflook en rozijnen
Aan de slag
Rooster de pijnboompitten ca. 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Verhit de olie in een wok. Voeg de knoflook toe en direct daarna de spinazie in delen. Laat slinken op middelhoog vuur. Voeg op het laatst de pijnboompitten en rozijnen toe. Breng op smaak met peper en zout. Lekker bij de penne met aubergine en de varkens-schnitzel met rauwe ham (zie recepten elders op ah.nl/recepten).
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Spinazie, knoflook en rozijnen
bijgerecht
null personen
225 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de pijnboompitten ca. 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Verhit de olie in een wok. Voeg de knoflook toe en direct daarna de spinazie in delen. Laat slinken op middelhoog vuur. Voeg op het laatst de pijnboompitten en rozijnen toe. Breng op smaak met peper en zout. Lekker bij de penne met aubergine en de varkens-schnitzel met rauwe ham (zie recepten elders op ah.nl/recepten).
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 zakje pijnboompitten
2 el olijfolie
2 tenen knoflook
2 zakken spinazie
3 el blanke rozijnen