Spaghetti met pesto rosso en broccoli
bewaar
bewaar

Spaghetti met pesto rosso en broccoli

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar trek 1 min. van de kooktijd af. Kook de broccoli beetgaar in 5 min.

Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Voeg de paprika toe en roerbak 3 min. Voeg op het laatste moment de broccoli toe.

Giet de spaghetti af en roer de kookroom, de pesto rosso en de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout en warm 1 min. door. Serveer de spaghetti met de groenten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met pesto rosso en broccoli

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig