Broodje zalm-roomkaas
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pistolets volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de zalmsnippers in kleinere stukjes. Roer de roomkaas los in een kom en voeg de rasp, zalm en bieslook toe. Roer goed door en breng op smaak met het citroensap en peper en zout.
Neem de pistolets uit de oven en laat ze een beetje afkoelen. Snijd ze open en besmeer ze met de zalm-roomkaas. Verdeel de veldsla erover en serveer.
Broodje zalm-roomkaas
null personen
505 kcal
10 min. bereiden
8 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pistolets volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de zalmsnippers in kleinere stukjes. Roer de roomkaas los in een kom en voeg de rasp, zalm en bieslook toe. Roer goed door en breng op smaak met het citroensap en peper en zout.
Neem de pistolets uit de oven en laat ze een beetje afkoelen. Snijd ze open en besmeer ze met de zalm-roomkaas. Verdeel de veldsla erover en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 meergranen afbakpistolets
1 citroen
250 g gerookte zalmsnippers
125 g roomkaas naturel
4 el verse bieslook
100 g veldsla