Citroenijs met basilicumsuiker
Aan de slag
Houd 4 blaadjes basilicum achter. Snijd de rest van de blaadjes fijn. Maal het fijngesneden basilicum met de suiker in een vijzel tot de suiker groen geworden is. Snijd de aardbeien in stukjes. Schep in elke ijscoupe 2 bolletjes ijs. Verdeel de aardbeien erover en garneer met de basilicumsuiker en de basilicumblaadjes.
Vijzelen
Instructievideo - 01:06 min.
Citroenijs met basilicumsuiker
nagerecht
null personen
140 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Houd 4 blaadjes basilicum achter. Snijd de rest van de blaadjes fijn. Maal het fijngesneden basilicum met de suiker in een vijzel tot de suiker groen geworden is. Snijd de aardbeien in stukjes. Schep in elke ijscoupe 2 bolletjes ijs. Verdeel de aardbeien erover en garneer met de basilicumsuiker en de basilicumblaadjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
½ bakje basilicum
3 el suiker
1 bakje aardbeien
8 bolletjes citroensorbetijs
Dit heb je nodig
4 ijscoupes, vijzel