Stokje beenham & bieslookboter
bewaar
bewaar

Stokje beenham & bieslookboter

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C en bak het pistoletje af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Meng ondertussen de bieslook door de boter en breng op smaak met peper en zout.

Halveer het pistoletje en snijd open. Laat een beetje afkoelen. Bestrijk het stokbrood met de bieslookboter en verdeel de paprika en ham erover.

algemeenDe overige pistoletjes kun je invriezen. Je kunt deze lunch maximaal 4 uur van tevoren bereiden. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel. Snijd de rest van de paprika in reepjes, wikkel in vershoudfolie en stop in de broodtrommel.
algemeenBieslook is lekker door een salade. Kijk voor recepten op ah.nl/allerhande.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stokje beenham & bieslookboter

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig