Paprikaquiche
Geroosterde paprika, rauwe ham en amandelschaafsel. Dat is nog 'ns een bijzondere hartige taart.
Aan de slag
Verwarm de oven op 180 °C. Laat het deeg ontdooien en bekleed de vorm. Laat de paprika uitlekken en snijd in reepjes. Pureer de helft van de paprika met crème fraîche, losgeklopte eieren, het paprikapoeder en peper.
Verdeel dit met de ham en de rest van de paprikareepjes in de vorm. Bestrooi met de amandelen. Bak ca. 45 min. goudbruin in de oven.
Bakvormen bekleden
Instructievideo - 02:06 min.
Paprikaquiche
Geroosterde paprika, rauwe ham en amandelschaafsel. Dat is nog 'ns een bijzondere hartige taart.
null personen
485 kcal
15 min. bereiden
45 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven op 180 °C. Laat het deeg ontdooien en bekleed de vorm. Laat de paprika uitlekken en snijd in reepjes. Pureer de helft van de paprika met crème fraîche, losgeklopte eieren, het paprikapoeder en peper.
Verdeel dit met de ham en de rest van de paprikareepjes in de vorm. Bestrooi met de amandelen. Bak ca. 45 min. goudbruin in de oven.
serveertip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
5 plakjes deeg voor hartige taart
465 g geroosterde rode paprika's in pot
125 ml crème fraîche
4 middelgrote eieren
1 tl paprikapoeder
145 g rauwe ham
55 g amandelschaafsel
Dit heb je nodig
quichevorm (Ø 24 cm)