Ricotta met cherry tomaten
bewaar
bewaar

Ricotta met cherry tomaten

5 min. bereiden / 20 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 225 °C. Open de verpakking van de ricotta en draai hem in één keer om in de ovenschaal. Verdeel de tomaatjes eromheen. Leg de tijm en rozemarijn op de ricotta en op de tomaatjes. Schenk 3 el olie over de ricotta en strooi er zout en peper over.

Zet de schaal met ricotta op het rooster in het midden van de oven en bak de ricotta in ca. 20 min. goudbruin en gaar.

Zet de ricotta in het midden van de tafel, zet de bruschetta op een schaal ernaast. Bestrijk een bruschetta met ricotta en leg er een tomaatje bovenop.

algemeenLeuk om te doen, zelf tomaten drogen in de oven. En vooral lekker! Verwarm de oven voor op 90 °C. Halveer de tomaatjes, leg ze met het snijvlak naar boven in een ovenschaal en bestrooi ze met zout. Droog ze ca. 2 1/2 uur in de oven. Bewaren? Stop ze in een potje en dek ze af met olijfolie. In de koelkast zijn ze zo ca. 4 weken houdbaar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ricotta met cherry tomaten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig