Kruidige couscous
Lamsvlees, komijn en rozijnen geven dit gerecht een kruidige, Noord-Afrikaanse smaak.
Aan de slag
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 5 min. Voeg de komijn en de rozijnen toe en bak 2 min. mee. Schep de couscous door het mengsel en neem uit de pan.
Verhit ondertussen olie in een andere koekenpan en bak de lamsburgers in ca. 12 min. gaar, keer regelmatig.
Verhit olie in de pan van de couscous en roerbak de wokgroente in 6 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de lamsburgers over de borden en schep de groenten ernaast. Serveer met de couscous.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Kruidige couscous
Lamsvlees, komijn en rozijnen geven dit gerecht een kruidige, Noord-Afrikaanse smaak.
hoofdgerecht
null personen
875 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 5 min. Voeg de komijn en de rozijnen toe en bak 2 min. mee. Schep de couscous door het mengsel en neem uit de pan.
Verhit ondertussen olie in een andere koekenpan en bak de lamsburgers in ca. 12 min. gaar, keer regelmatig.
Verhit olie in de pan van de couscous en roerbak de wokgroente in 6 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de lamsburgers over de borden en schep de groenten ernaast. Serveer met de couscous.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
300 g couscous
2 uien
6 el traditionele olijfolie
1 el gemalen komijn
3 el rozijnen
4 lamsburgers
400 g Provençaalse wokgroente