Romige filetlapjes
bewaar
bewaar

Romige filetlapjes

30 min. bereiden / 20 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in ca. 20 min. bruin.

Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de sperziebonen in ca. 8 min. beetgaar. Bak in een koekenpan zonder olie of boter de spekreepjes in ca. 6 min. knapperig. Giet de sperziebonen af, voeg toe aan de spekreepjes en bak nog 1 min.

Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi het vlees met het paprikapoeder, peper en zout en bak in ca. 4 min. gaar. Keer halverwege. Verwarm de roomsaus in een steelpan, maar laat niet koken. Verdeel het vlees over 4 borden. Schenk de saus erbij en serveer met de sperziebonen en de aardappelkroketjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige filetlapjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig