BBQ-filetlapjes gemarineerd in gember, soja en sesamolie
bewaar
bewaar

BBQ-filetlapjes gemarineerd in gember, soja en sesamolie

20 min. bereiden / 30 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Rasp de gember fijn. Meng in een kom de gember, sojasaus, olijfolie, sesamolie, basterdsuiker en knoflook tot een marinade. Laat de varkensfiletlapjes hierin minimaal 30 min. marineren.

Snijd de komkommers in de lengte in vieren. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in piepkleine blokjes. Meng met de chilisaus.

Gril de filetlapjes op de barbecue in 4 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Schep de komkommer over de filetlapjes en serveer. Lekker met mie of noedels.

Vlees grillen op de barbecue

Instructievideo - 02:53 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

BBQ-filetlapjes gemarineerd in gember, soja en sesamolie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig