Gehakt met mihoen
Aan de slag
Roer in een kom de sojasaus met de chilisaus en maïzena tot een marinade. Verkruimel het gehakt met de vingers, schep het door de marinade en marineer het 15 minuten.
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op het pak en spoel de mihoen daarna in een zeef goed met koud water af. Laat de mihoen uitlekken.
Verhit de olie in een wok en fruit de peperreepjes en driekwart van de bosui even aan. Schep het gehakt erdoor en roerbak het op hoog vuur bruin.
Schep de mihoen door het gehakt en voeg de bouillon toe. Laat het gerecht 3 à 4 min. sudderen tot het vocht is opgenomen. Strooi de rest van de bosui erover. Lekker met roergebakken paksoi met oestersaus.
Gehakt met mihoen
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Roer in een kom de sojasaus met de chilisaus en maïzena tot een marinade. Verkruimel het gehakt met de vingers, schep het door de marinade en marineer het 15 minuten.
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op het pak en spoel de mihoen daarna in een zeef goed met koud water af. Laat de mihoen uitlekken.
Verhit de olie in een wok en fruit de peperreepjes en driekwart van de bosui even aan. Schep het gehakt erdoor en roerbak het op hoog vuur bruin.
Schep de mihoen door het gehakt en voeg de bouillon toe. Laat het gerecht 3 à 4 min. sudderen tot het vocht is opgenomen. Strooi de rest van de bosui erover. Lekker met roergebakken paksoi met oestersaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
3 el sojasaus
2 el zoete chilisaus
2 tl maizena
450 g mager
250 g mihoen
3 el zonnebloemolie
1 rode peper
6 bosuitjes
250 ml kippenbouillon