Bruschette met biet en tomaat
bewaar
bewaar

Bruschette met biet en tomaat

25 min. bereiden / 10 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood in schuine plakjes van 1 cm. Leg op een bakplaat, besprenkel met 3 el olie en bak in ca. 10 min. krokant in de oven.

Snijd de bietjes in blokjes van 1/2 cm (brunoise). Meng met 1 el olie, de azijn, komijn en bieslook.

Verwijder de zaadlijsten van de tomaat. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng met de rest van de olie, de knoflook en peper en zout naar smaak.

Beleg de helft van de bruschette met de biet en kaas. Beleg de rest met de tomaat. Scheur het basilicum in stukjes en strooi over de tomaat.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bruschette met biet en tomaat

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig