Romige spaghetti met zalmreepjes
Lang leve de kookroom. Romig en fris met cherry tomaatjes en courgette.
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer de courgette in de lengte en snijd de 2 helften in plakken. Halveer de cherrytomaten.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette 3 min. Voeg de tomaat en de zalm toe en bak 3 min. mee. Schenk de kookroom erbij en verwarm nog 3-4 min. Breng op smaak met peper en zout. Meng de spaghetti erdoor en verwarm nog 1 min. Verdeel over diepe kommen.
Spaghetti koken
Instructievideo - 01:46 min.
Romige spaghetti met zalmreepjes
Lang leve de kookroom. Romig en fris met cherry tomaatjes en courgette.
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer de courgette in de lengte en snijd de 2 helften in plakken. Halveer de cherrytomaten.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette 3 min. Voeg de tomaat en de zalm toe en bak 3 min. mee. Schenk de kookroom erbij en verwarm nog 3-4 min. Breng op smaak met peper en zout. Meng de spaghetti erdoor en verwarm nog 1 min. Verdeel over diepe kommen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
2 courgettes
250 g cherrytomaten
2 el traditionele olijfolie
250 g zalmreepjes
250 ml kookroom