Pompoen met kruidenkorstje
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde pompoen in kwarten en verwijder de zaden en de draderige binnenkant met een lepel. Snijd de kwarten in parten van 1 cm. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
Maal het beschuit met de knoflook, kaas en kruiden in de keukenmachine fijn. Bestrijk de pompoen met de olie en verdeel het kruim erover. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Rooster de pompoen in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar. Lekker met gebakken kabeljauw en rijst.
Pompoen schillen en snijden
Instructievideo - 01:05 min.
Pompoen met kruidenkorstje
bijgerecht
null personen
300 kcal
20 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde pompoen in kwarten en verwijder de zaden en de draderige binnenkant met een lepel. Snijd de kwarten in parten van 1 cm. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
Maal het beschuit met de knoflook, kaas en kruiden in de keukenmachine fijn. Bestrijk de pompoen met de olie en verdeel het kruim erover. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Rooster de pompoen in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar. Lekker met gebakken kabeljauw en rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 verse pompoen
1 knoflook
3 beschuiten
100 g geraspte oude kaas 48+
1½ el gedroogde Italiaanse kruiden
3 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
keukenmachine