Italiaanse maaltijdsoep met spinaziecrostini
Supersnelle soep die je ook vegetariërs kunt voorzetten. Dubbel zo handig dus!
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan soep aan de kook brengen. Tortellini en groentemix toevoegen en ca. 8 minuten zachtjes laten koken. Intussen spinazie en pesto in koekenpan ca. 2 minuten roerbakken. Ciabatta in 8 plakjes snijden. Spinaziemengsel over ciabattasneetjes verdelen en bestrooien met kaas. Sneetjes 2 à 3 minuten onder hete grill laten kleuren. Crostini's bij soep serveren.
Italiaanse maaltijdsoep met spinaziecrostini
Supersnelle soep die je ook vegetariërs kunt voorzetten. Dubbel zo handig dus!
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan soep aan de kook brengen. Tortellini en groentemix toevoegen en ca. 8 minuten zachtjes laten koken. Intussen spinazie en pesto in koekenpan ca. 2 minuten roerbakken. Ciabatta in 8 plakjes snijden. Spinaziemengsel over ciabattasneetjes verdelen en bestrooien met kaas. Sneetjes 2 à 3 minuten onder hete grill laten kleuren. Crostini's bij soep serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
800 ml Italiaanse tomatensoep
250 g verse tortelloni verdi
205 g verse Italiaanse roerbakgroente
300 g verse spinazie
100 g verse groene pesto
1 ciabatta afbakbrood
3 el geraspte Parmezaanse kaas