Franse kaasplank
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en rooster de walnoten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Leg de kaassoorten op een plank. Serveer met de walnoten en trosjes druiven.
Laat kaas ca. 1 uur voor serveren op kamertemperatuur komen. Zo komen de smaken het best tot hun recht.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Franse kaasplank
nagerecht
null personen
430 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en rooster de walnoten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Leg de kaassoorten op een plank. Serveer met de walnoten en trosjes druiven.
Laat kaas ca. 1 uur voor serveren op kamertemperatuur komen. Zo komen de smaken het best tot hun recht.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 el olijfolie
1 bakje walnoten
0 chaumes-kaas
0 zachte geitenkaas
0 fourme d'ambert
0 rode druiven