Gesmoorde paprika met ansjovis
Aan de slag
Paprika's schoonmaken, wassen en in repen snijden. Knoflook pellen en met vork fijn drukken. In braadpan olie verhitten. Knoflook toevoegen en ca. 1 minuut zachtjes fruiten. Ansjovis erdoor roeren tot smeuïg mengsel ontstaat. Melk en paprikarepen toevoegen en geheel onafgedekt op zacht vuur ca. 45 minuten laten sudderen. Af en toe doorroeren. Laten afkoelen tot lauwwarm. Serveren met ciabatta.
Gesmoorde paprika met ansjovis
null personen
80 kcal
55 min. bereiden
Aan de slag
Paprika's schoonmaken, wassen en in repen snijden. Knoflook pellen en met vork fijn drukken. In braadpan olie verhitten. Knoflook toevoegen en ca. 1 minuut zachtjes fruiten. Ansjovis erdoor roeren tot smeuïg mengsel ontstaat. Melk en paprikarepen toevoegen en geheel onafgedekt op zacht vuur ca. 45 minuten laten sudderen. Af en toe doorroeren. Laten afkoelen tot lauwwarm. Serveren met ciabatta.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
3 grote gele paprika's
1 teentje knoflook
1 volle eetlepel (olijf)olie
5 ansjovisfilets
1 eetlepel melk