Bami met taugé
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Bak ondertussen de spekreepjes 5 min. in een koekenpan zonder olie of boter.Neem met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Bak de prei 5 min. in het achtergebleven vet. Voeg de boemboe toe en bak nog 2 min. Schep de mie, spekjes en taugé erdoor en bak nog 2 min. Verdeel de bami over 4 borden. Snijd de eieren in parten en leg erop. Bestrooi met de seroendeng.
Bami met taugé
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Bak ondertussen de spekreepjes 5 min. in een koekenpan zonder olie of boter.Neem met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Bak de prei 5 min. in het achtergebleven vet. Voeg de boemboe toe en bak nog 2 min. Schep de mie, spekjes en taugé erdoor en bak nog 2 min. Verdeel de bami over 4 borden. Snijd de eieren in parten en leg erop. Bestrooi met de seroendeng.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
300 g mienestjes
4 eieren
1 duopak magere spekreepjes
3 preien
1 stazak boemboe
1 bakje taugé
4 el seroendeng