Stokbrood met ovenfrites en chipolata
bewaar
bewaar

Stokbrood met ovenfrites en chipolata

15 min. bereiden / 25 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven op 220 °C. Verdeel de bevroren frites over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ca. 25 min. goudbruin in de oven. Voeg na 10 min. de worstjes toe. Schep regelmatig om.

Verdeel het brood in 4 gelijke stukken en snijd ze open. Vul het brood met de peen. Haal de frites en worstjes uit de oven, bestrooi met zout en verdeel met de ketchup over het brood.

algemeenZin in verschillende groenten? Vervang de peen julienne dan door een zakje Hollandse rauwkost (150 g).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stokbrood met ovenfrites en chipolata

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig