Lasagne met salami en spinazie
Tomaat, worst, spinazie en kaas. Meer heb je niet nodig voor deze verrukkelijke laagjes.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer in een kom de melk, het water en de inhoud van het zakje sausmix goed door en laat ca. 3 min. staan. Snijd de tomaten in plakjes.
Schep een laagje saus in de ovenschaal, leg daarop een laagje lasagnebladen, een laagje spinazie, een laagje salami en tomaat. Herhaal dit drie keer en eindig met een laagje saus. Bestrooi de lasagne met de kaas en laat in het midden van de oven in ca. 40 min. gaar worden.
Lasagne met salami en spinazie
Tomaat, worst, spinazie en kaas. Meer heb je niet nodig voor deze verrukkelijke laagjes.
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
20 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer in een kom de melk, het water en de inhoud van het zakje sausmix goed door en laat ca. 3 min. staan. Snijd de tomaten in plakjes.
Schep een laagje saus in de ovenschaal, leg daarop een laagje lasagnebladen, een laagje spinazie, een laagje salami en tomaat. Herhaal dit drie keer en eindig met een laagje saus. Bestrooi de lasagne met de kaas en laat in het midden van de oven in ca. 40 min. gaar worden.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
450 g diepvries bladspinazie à la crème
350 ml halfvolle melk
300 ml kraanwater
1 zakje mix voor ovenlasagne napoletana
3 tomaten
125 g lasagnebladen
200 g salami
100 g geraspte belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (ca. 2 liter)