Paksoi met sesamzaad
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad 2 min. Laat afkoelen op een bord.
Verwijder de onderkant van de paksoi en snijd de paksoi in grove stukken. Snijd de knoflook en stemgember fijn.
Verhit 4 el olie in een wok en bak de knoflook en gember 10 sec. Voeg de paksoi en sojasaus toe en bak op hoog vuur 3 min. Schep regelmatig om. Schep het sesamzaad erdoor en bak 1 min. mee. Besprenkel met de rest van de olie en serveer direct. Lekker met gebakken tofu en pandanrijst.
Kool snijden
Instructievideo - 01:26 min.
Paksoi met sesamzaad
bijgerecht
null personen
245 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad 2 min. Laat afkoelen op een bord.
Verwijder de onderkant van de paksoi en snijd de paksoi in grove stukken. Snijd de knoflook en stemgember fijn.
Verhit 4 el olie in een wok en bak de knoflook en gember 10 sec. Voeg de paksoi en sojasaus toe en bak op hoog vuur 3 min. Schep regelmatig om. Schep het sesamzaad erdoor en bak 1 min. mee. Besprenkel met de rest van de olie en serveer direct. Lekker met gebakken tofu en pandanrijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
3 el sesamzaad
1 struik paksoi
2 tenen knoflook
2 bolletjes stemgember
6 el sesamolie
2 el sojasaus minder zout