Broodje ossenworst-­mozzarella
bewaar
bewaar

Broodje ossenworst-­mozzarella

10 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

Halveer ondertussen de pistolets in de lengte. Besmeer elke onderste helft met 1 el pesto. Beleg met de ossenworst.

Scheur het basilicum in stukjes en leg op de ossenworst. Snijd de mozzarella in halve plakkenen verdeel over de broodjes. Garneer met de pijnboompitten en bestrooi met wat peper. Druppel er wat crema di balsamico over. Leg de bovenste helft van de broodjes erop. Lekker met soep van romatomaten (zie recept elder op allerhande).

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje ossenworst-­mozzarella

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig