Bimi met spek en tijm
bewaar
bewaar

Bimi met spek en tijm

Bimi in plaatst van haricots verts in spek. Een leuke afwisseling als feestelijk bijgerecht.

15 min. bereiden / 8 min. oventijd

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de bimi in 2 min. beetgaar. Giet af, doe in een vergiet en spoel koud onder stromend water.

Omwikkel steeds 3 à 4 struikjes bimi met 1 plakje spek en leg in de ovenschaal. Ris de blaadjes van de takjes tijm en verdeel met de olie over de bimi.

Bak de bimi met spek ca. 8 min. in het midden van de oven.

combinatietipLekker bij beef Wellington.
bereidingstipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren maken tot en met stap 2. Bewaar afgedekt in de koelkast.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bimi met spek en tijm

Bimi in plaatst van haricots verts in spek. Een leuke afwisseling als feestelijk bijgerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig