Grillburger met truffelmayo, rucola en parmezaan
bewaar
bewaar

Grillburger met truffelmayo, rucola en parmezaan

De klassieke grillburger in een luxe, Italiaans jasje.

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Meng de tapenade met de mayonaise. Meng de cantharellen, olie, peper en eventueel zout in een kom.

Snijd de ciabatta’s open en gril ze 2 min. op de snijkant op de barbecue. Neem van de grill. Snijd de rucola grof. Doe de cantharellen in de grillwok en zet 6 min. op de barbecue. Neem de grillwok eraf en schep de cantharellen in een kom om met de rucola. Gril de burgers 3 min. op de barbecue. Keer om en beleg met de kaas. Gril nog 3 min.

Besmeer de onderkant van de ciabatta’s met de helft van de truffelmayonaise. Snijd de tomaat in vier plakken. Beleg achtereenvolgens met de helft van de cantharellen, een burger, plak tomaat, de rest van de cantharellen, een burger en de rest van de truffelmayonaise. Dek af met de bovenkant van de ciabatta’s en serveer.

combinatietipLekker met een salade.

Barbecue aansteken

Instructievideo - 01:07 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Grillburger met truffelmayo, rucola en parmezaan

De klassieke grillburger in een luxe, Italiaans jasje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig