Zomerse gnocchi met Catalaanse worstjes
Door de gnocchi te bakken krijgen ze een knapperig korstje.
Aan de slag
Verhit de olie in de koekenpan en bak de braadworsten op middelhoog vuur in 12 min. rondom bruin en gaar.
Verhit ondertussen de rest van de olie in de grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi met het karwijzaad 10 min. op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Snijd het witlof in stukken. Voeg na 5 min. van de baktijd toe aan de gnocchi. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Halveer ondertussen de tomaten. Schep ze samen met de rucola en de helft van de Italian flakes door de gnocchi. Snijd de worsten schuin doormidden. Verdeel ze over de gnocchi en bestrooi met de rest van de flakes.
Zomerse gnocchi met Catalaanse worstjes
Door de gnocchi te bakken krijgen ze een knapperig korstje.
hoofdgerecht
null personen
785 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in de koekenpan en bak de braadworsten op middelhoog vuur in 12 min. rondom bruin en gaar.
Verhit ondertussen de rest van de olie in de grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi met het karwijzaad 10 min. op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Snijd het witlof in stukken. Voeg na 5 min. van de baktijd toe aan de gnocchi. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Halveer ondertussen de tomaten. Schep ze samen met de rucola en de helft van de Italian flakes door de gnocchi. Snijd de worsten schuin doormidden. Verdeel ze over de gnocchi en bestrooi met de rest van de flakes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
½ el arachideolie
520 g Catalaanse braadworsten
500 g gnocchi
2 tl karwijzaad
4 stuks witlof
250 g cherrytomaten
75 g rucola
100 g Italian flakes kaas