Gevulde henneneitjes
bewaar
bewaar

Gevulde henneneitjes

Zo'n klassieker die eigenlijk ook niet mag ontbreken.

15 min. bereiden

licht pittig

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eitjes in 8 min. hard. Laat schrikken onder stromend koud water, pel en halveer ze. Schep het eigeel eruit en doe met de mayonaise, hüttenkäse en tabasco in een hoge beker. Pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de vulling in een spuitzak en vul de eitjes ermee. Bestrooi met wat gerookte-paprikapoeder en garneer met peterselie.

bereidingstipJe kunt deze eitjes een halve dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Haal ze hier 10 min. voor serveren uit.

Gevulde eieren maken

Instructievideo - 01:40 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde henneneitjes

Zo'n klassieker die eigenlijk ook niet mag ontbreken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig