Spinazie-pannenkoeken met hummus en wortel
bewaar
bewaar

Spinazie-pannenkoeken met hummus en wortel

Pas op: na deze groene pannenkoeken wil je je pannenkoek alleen nog met een kleurtje.

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kluts de eieren in een hoge kom. Voeg de melk, spinazie en het meel toe. Pureer met de staafmixer tot een glad beslag.

Snijd de halve komkommer in de lengte doormidden en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd de komkommerhelften in de lengte in dunne reepjes.

Verhit een klontje boter in de koekenpan en schep er een soeplepel beslag in. Draai de pan rond, zodat de hele bodem bedekt is. Bak de pannenkoek 2 min. op middelhoog vuur tot de bovenkant droog is. Draai de pannenkoek om en bak nog 1 min. Herhaal met de rest van het beslag, je haalt ca. 4 pannenkoeken uit dit beslag.

Besmeer de pannenkoeken met de hummus en beleg het midden met de wortel en de komkommerrepen. Rol de pannenkoeken stevig op en snijd ze overdwars doormidden.

bereidingstipJe kunt de pannenkoeken 3 uur van tevoren maken. Verpak ze in een vershoudbakje, met bakpapier ertussen tegen het plakken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinazie-pannenkoeken met hummus en wortel

Pas op: na deze groene pannenkoeken wil je je pannenkoek alleen nog met een kleurtje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig