Mini-trifle met peer, kaneel en meringue
bewaar
bewaar

Mini-trifle met peer, kaneel en meringue

Al je gasten vinden je gegarandeerd een toffe peer als je deze mini-trifle met peer, kaneel en meringue voor ze maakt.

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schil de peren, snijd ze in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm. Schep de blokjes peer om met ⅓ van de kaneel en de suiker. Snijd de roombotercake in blokjes van 2 cm. Verdeel de helft van de blokjes cake over de bodem van de glaasjes, druk aan en besprenkel met het perensap.

Klop de slagroom met de kaneel in 5 min. stijf met een mixer. Schep de helft van de blokjes peer op de laag cake in de glaasjes. Verdeel er de helft van de kaneelroom over en verkruimel er de helft van de meringuekransjes boven. Leg er de rest van de blokjes cake op, gevolgd door de rest van de peer en de rest van de room. Maak af met de rest van de meringuekransjes.

combinatietipDit gerechtje is onderdeel van een grand dessert, waarbij meerdere desserts geserveerd worden. Neem eens een kijkje op ah.nl/allerhande/grand-dessert.
combinatietipWijntip bij grand dessert: Solatio Vino Frizzante Rosato

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mini-trifle met peer, kaneel en meringue

Al je gasten vinden je gegarandeerd een toffe peer als je deze mini-trifle met peer, kaneel en meringue voor ze maakt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig