Cote de boeuf van de BBQ
bewaar
bewaar

Cote de boeuf van de BBQ

Mooi weer? BBQ aan! En... tijd voor een mooi stuk vlees een cote de boeuf van de BBQ bijvoorbeeld.

10 min. bereiden / 15 min. wachten

2 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Dep de côte de boeufs droog met keukenpapier en wrijf in met de bijgevoegde dry rub. Gril (afhankelijk van de dikte) 8-10 min. Keer halverwege. Haal van de barbecue en laat afgedekt onder aluminiumfolie 15 min. rusten. Snijd 1 limoen in parten en serveer ernaast.

combinatietipServeer met gepofte knoflook-jalapeñomayo. Zoek op www.ah.nl naar 1196412.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cote de boeuf van de BBQ

Mooi weer? BBQ aan! En... tijd voor een mooi stuk vlees een cote de boeuf van de BBQ bijvoorbeeld.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig