Kalkoenfilet gevuld met ham en kaas
Normaal is kalkoen neutraal van smaak. maar gevuld met ham en kaas wordt het een feestje. De kids gaan het heerlijk vinden!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de aardappelsterren over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 12-15 min. in de oven. Schep halverwege om.
Snijd ondertussen de kalkoenfilet vanaf de lange zijde in, maar niet helemaal door, zodat je hem kunt openvouwen als een boek. Leg een stuk bakpapier op de kalkoen en druk het vlees met de achterkant van een pan plat, tot een dikte van 1 cm. Beleg de helft van de kalkoen met de ham en kaas en klap dicht. Snijd de filet in gelijke stukken.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kalkoenfilets 6 min. Keer halverwege. Serveer met de aardappelsterren.
Kalkoenfilet gevuld met ham en kaas
Normaal is kalkoen neutraal van smaak. maar gevuld met ham en kaas wordt het een feestje. De kids gaan het heerlijk vinden!
hoofdgerecht
null personen
3 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de aardappelsterren over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 12-15 min. in de oven. Schep halverwege om.
Snijd ondertussen de kalkoenfilet vanaf de lange zijde in, maar niet helemaal door, zodat je hem kunt openvouwen als een boek. Leg een stuk bakpapier op de kalkoen en druk het vlees met de achterkant van een pan plat, tot een dikte van 1 cm. Beleg de helft van de kalkoen met de ham en kaas en klap dicht. Snijd de filet in gelijke stukken.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kalkoenfilets 6 min. Keer halverwege. Serveer met de aardappelsterren.
bewaartip:
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
12 AH Excellent aardappelkerststerren
240 g kalkoenfiletschnitzels
2 plakken achterham
2 plakken jong belegen kaas
1 el milde olijfolie
Dit heb je nodig
bakpapier