Kalkoenfilet gevuld met ham en kaas
bewaar
bewaar

Kalkoenfilet gevuld met ham en kaas

Normaal is kalkoen neutraal van smaak. maar gevuld met ham en kaas wordt het een feestje. De kids gaan het heerlijk vinden!

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de aardappelsterren over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 12-15 min. in de oven. Schep halverwege om.

Snijd ondertussen de kalkoenfilet vanaf de lange zijde in, maar niet helemaal door, zodat je hem kunt openvouwen als een boek. Leg een stuk bakpapier op de kalkoen en druk het vlees met de achterkant van een pan plat, tot een dikte van 1 cm. Beleg de helft van de kalkoen met de ham en kaas en klap dicht. Snijd de filet in gelijke stukken.

Verhit de olie in een koekenpan en bak de kalkoenfilets 6 min. Keer halverwege. Serveer met de aardappelsterren.

bewaartipJe kunt de kalkoenfilet 2 dagen van tevoren bereiden.
combinatietipLekker met veldsla en snoeptomaatjes.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalkoenfilet gevuld met ham en kaas

Normaal is kalkoen neutraal van smaak. maar gevuld met ham en kaas wordt het een feestje. De kids gaan het heerlijk vinden!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig